HB Ragnemalm

Utveckling & underhållning

HB Ragnemalm U&U är ett litet konsultföretag i Linköping. Vår huvudsakliga verksamhet är utveckling av mjukvara för television, konferenser och underhållning.

Vi har haft ett stort antal uppdrag hos Sveriges Television (SVT), där vi gjort speciallösningar för olika TV-serier. Bland dessa finns t.ex. Vi i Femman, flera galor för välgörande ändamål, Kannan, Önskefilmen, Voxpop, julkalendern, Morgan och Lasses sopshow, Alarm, Trafikmagasinet, Sverige-Sovjet, Schackdraget, Söndagsöppet, Bullen.

Vi utvecklar ochså multimedia och spel för andra ändamål. För Nordbanken har vi gjort datorspelet eFinans. Vi arbetar för närvarande med två CD-ROM-produktioner som kommer ut under vintern. Alla dessa är korsplattformslösningar, dvs fungerar på både Macintosh och Intel-datorer.

Vi arbetar både med multimediaverktyg och lågnivåprogrammering, beroende på behov. Det senare ger mindre, snabbare och stabilare program, men tar något mer tid att utveckla.

Vi har ett nära samarbete med flera andra småföretag. Bland dessa finns Hovtek AB, ledande på mentometersystem för omröstningar, kurser, frågesporter, bolagsstämmor med mera.

Du kan kontakta oss på telefon 013- 21 26 80, eller med E-post till:

Susanne Ragnemalm

Ingemar Ragnemalm